logo header
 
HOME     CONTACT
ZEKER WETEN ! PERSOONLIJK EN VERTROUWD
ONLINE DIENSTEN   


NBVA

Onze dienstverlening


Ons kantoor is ingeschreven bij de AFM (Autoriteit Financiele Markten). Op basis hiervan mogen wij adviseren en bemiddelen in financiele producten en diensten van diverse aanbieders. Hierna leest u op welke gebieden wij u van dienst kunnen en mogen zijn :

Schadeverzekeringen

Vrijwel iedereen heeft wel 1 of meer schadeverzekeringen. Of het nu gaat om uw auto, inboedel of opstal, er zal altijd behoefte bestaan om u te beschermen tegen (grote) financiele schade welke u zelf niet zomaar op kunt vangen. Wij hebben de bevoegdheid om zowel te adviseren als te bemiddelen op het gebied van schadeverzekeringen in de ruimste zin van het woord.

Hypothecair krediet (Hypotheken)

Het kopen van een woning is voor de meeste mensen een ingrijpende wijziging van hun financiele huishouding. Uiteraard komen er vragen op u af inzake rentevaste periode, hoogte van de rente, mogelijkheden om de lening af te lossen etc. etc.  Aangezien u hier beslist over een verplichting met een lange looptijd (soms wel 30 jaar) ligt hier een belangrijk adviesmoment. Wij mogen u op het gebied van hypotheken van advies dienen en mogen wij bemiddelen tussen u en financiele instellingen om te komen tot een voor u passende offerte. Tevens zijn wij aangesloten bij de SEH (Stichting Erkenningsregeling Hypotheekadviseurs).

Levens- en uitvaartverzekeringen

Het gaat te ver hier in detail op bovenstaande verzekeringen in te gaan, daar er vele vormen bestaan. De bekendste zijn uiteraard de uitvaartverzekering waarmee t.z.t. de uitvaart wordt bekostigd. Ook de verzekering waarmee u na einde looptijd (een deel van) uw hypotheek aflost, kan een vorm van levensverzekering zijn. Wij hebben de bevoegdheid om u te adviseren op het gebied van levensverzekeringen en uitvaartverzekeringen. Ook mogen wij het contact tussen u en de verzekeraars verzorgen.

Consumptief krediet

Soms komt u onverwacht voor een grote uitgave te staan. Voorbeelden kent iedereen te over. De financiering van een dergelijke uitgave kan worden geregeld door het afsluiten van een krediet. Dit kan in de vorm van een persoonlijke lening of een doorlopend krediet. Ons kantoor mag u daarover adviseren en voor u de contacten onderhouden met de verstrekker van het krediet.

 

« terug


 
     
Copyright - 2006 - Ploeg.nl. All Rights Reserved.